Saunos durys yra gaminamos iš grūdinto saugaus 8 mm storio stiklo su poliruotomis briaunomis. Naudojami kokybiški žalvariniai lankstai, nudažyti milteliniu būdų, atsparūs korozijai, tvirtinami įkalant į staktą. Stakta pagaminta iš klijuotos liepos (3-6 sluoksniai) medienos, staktos plotis - 70-72 mm., komplektuojama su karščiui atsparia silikonine tarpine. Durų fiksatorius - gaudyklės tipo, įmontuotas į staktą, fiksuojantis už durų rankenos. Patogi ir ergonomiška durų rankena yra gaminama iš liepos medienos. Durys yra simetrinės, taigi gali būti montuojamos kairine arba dešinine kryptini. Varstymo kryptį galima pakeisti perstatant staktą.

Pageidaujant klientas gali išsirinkti norimą rašto trafaretą, kuris matinant smėliasrove yra perkeliamas ant durų ir padengiamas danga ClearShield™. Piešinys gali būti tiek išorinėje, tiek ir vidinėje saunos dalyje.

ClearShield™ danga - unikali polimerinė danga apsauganti stiklą nuo aplinkos poveikių. Tai nematomas apsauginis barjeras nuo purvo, suodžių, kalkių ir kitų nepageidaujamų teršalų.

PAVYZDŽIAI: